DESPRE CURATENIE PROFI BUCURESTI

Firma Curatenie Profi este un partenerul pe care va puteti baza in asigurarea si intretinerea curateniei.

Fie ca sunteti o persoana fizice ce solicita curatenia locuintei sau o companie care cauta un furnizor complet de servicii de curatenie, Curatenie Profi este alegerea perfecta.

Misiunea noastra este sa devenim cea mai apreciata firma de curatenie din piata in privinta calitatii serviciilor. Pentru a indeplini acest deziderat, investim in permamenta in pregatirea si calificarea personalului, in echipamente de curatenie de ultima generatie, in tehnologii si solutii de curatat cu rezultate cat mai bune.

Punem un mare accent pe comunicarea cu clientii nostri si suntem mai mult decat bucurosi sa primim sfaturi, recomandari si orice fel de feedback din partea acestora. Pe baza acestora, ne imbunatatim constant oferta si modul de lucru pentru a deveni cei mai buni din domeniu.

Despre curatenie profi Bucuresti

Brandul Curatenie Profi este prezent in Bucuresti, Constanta si Ploiesti

Despre Noi

Avem peste 200 de clienti din diverse domenii de activitate – firme de birouri, cabinete medicale, hoteluri, restaurante, depozite, spatii industriale, imobile de locuit si altele. Tratam cu respect si responsabilitate fiecare client. Tuturor acestora le oferim acelasi nivel inalt de calitate, fara compromisuri.

Brandul Curatenie Profi este prezent in Bucuresti, Constanta si Ploiesti. Ne dorim insa o acoperire cat mai larga la nivel national motiv pentru care in viitorul apropiat ne vom extinde si in alte orase mari din tara. Nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta personalizata sau pentru orice alte informatii.  Consultantii nostri vor fi incantati sa te ajute cu sfaturi, solutii si recomandari in privinta curateniei.

Banner Oferte Curatenie